PRODUCT IK is het bedrijf van Sylvia Feytons. Jaren geleden heeft ze haar eigen bedrijf gehad, werd uitgeroepen tot de meest beloftevolle onderneemster van Limburg en was verschillende jaren directeur bij Bizidee. Bij Bizidee heeft ze tientallen mensen begeleidt om hun ondernemersdroom na te streven. Ze was tevens co-founder van de Failing Forward campagne met als doel falend ondernemerschap bespreekbaar maken.

Sylvia zag al snel in hoe belangrijk het is om zicht te hebben op je eigen talenten en potentieel en ze te ontwikkelen omdat dit bijdraagt tot succes. De laatste jaren zet ze dit dan ook in in haar professioneel leven, als coach en als consultant met specialisatie in innovatie, marketing, leiderschap.

Sylvia is Burgerlijk Ingenieur, ervaren KernTalent-analyst, psycho-energetisch coach, en heeft bijna haar MBA bij Vlerick afgerond. Ze begrijpt haar ‘klanten’ en weet wat ze dagdagelijks op hun bord krijgen, ook operationeel. Vanuit de verbinding van het operationele en haar coachende vaardigheden probeert ze ware transformatie te realiseren, zowel voor individuen, teams als voor (bedrijfs)leiders en CEO’s.

Sylvia is er van overtuigd dat wie zijn talent en passie voluit kan inzetten in zijn job of zijn onderneming, elke dag met plezier zal werken en vanzelf gaat stralen. Sylvia herkent dat gevoel. Als gepassioneerde vrouw en mama wil ze haar leven ten volle leven en alle kansen grijpen. Dat dit soms gepaard gaat met vallen én weer opstaan, neemt ze er graag bij. Uit elke tegenslag kan je iets leren, elke tegenslag brengt je dichter bij je uiteindelijke doel.

Voor Sylvia is de essentie van het leven: zelfzorg, persoonlijke relaties, vrienden, familie en haar twee kinderen. De onvoorwaardelijke liefde voor haar kinderen leert haar wat echt belangrijk is in het leven.

Sylvia wil haar gezin tonen dat veel mogelijk is als je in je eigen kracht staat en in jezelf gelooft. Haar grootste kracht is haar tomeloos enthousiasme. Ze is gedreven om het maximum uit haarzelf, haar kinderen en anderen te halen. Ze wil zelf geen spijt krijgen van dingen die ze niet geprobeerd heeft.

Wil je meer over haar weten.
Lees dan zeker verder op haar persoonlijke website.

BEN JIJ KLAAR OM GEWOON TE ZIJN
WIE JE BENT? Ben jij het waard om in jezelf te investeren?

CONTACTEER ONS VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK