PRODUCT IK wil met haar naam duidelijk maken dat mensen het waard zijn om in zichzelf te investeren. Het is makkelijk geld uitgeven aan externe zaken of mensen maar de meeste investeren nauwelijks in zichzelf. Jezelf als een product zien dat het waard is om geïnvesteerd in te worden is de filosofie van PRODUCT IK.

PRODUCT IK is het bedrijf van Sylvia Feytons. Sylvia Feytons heeft jaren geleden haar eigen bedrijf gehad, is toen uitgeroepen tot de meest beloftevolle onderneemster waarna ze jarenlang directeur was bij Bizidee. Daarnaast is ze de co-founder van de Failing Forward campagne.

Deze jarenlange ervaring heeft haar doen inzien hoe belangrijk het is om zicht te hebben op eigen talenten en potentieel, deze volledig te ontwikkelen omdat dit bijdraagt tot succes!

Wie erin slaagt om zijn talent en passie voluit in te zetten in zijn job of zijn onderneming, werkt elke dag met plezier en gaat vanzelf stralen. Sylvia herkent dat gevoel. Als gepassioneerde vrouw en mama wil ze haar leven ten volle leven en alle kansen grijpen. Dat dit soms gepaard gaat met vallen én weer opstaan, neemt ze er graag bij.

Zoals elke rasechte ondernemer is ze ervan bewust dat ze uit elke tegenslag iets leert, dat ze er altijd iets uit wint dat haar dichterbij haar doel brengt. Voor haar is de essentie: persoonlijke relaties, vrienden, familie en ondertussen ook haar twee kinderen. Haar onvoorwaardelijke liefde voor hen is haar reden van bestaan.

Sylvia wil haar gezin tonen dat alles mogelijk is als je in je eigen kracht staat en in jezelf gelooft. Haar grootste kracht is haar tomeloos enthousiasme.  Ze is gedreven om het maximum uit haarzelf, haar kinderen en anderen te halen. Ze wil zelf geen spijt krijgen van dingen die ze niet geprobeerd heeft?

Wil je meer over haar weten.
Lees dan zeker verder op haar persoonlijke website.